INSAMLING

English below

Här kommer lite mer info ang Umeås första Anarkistiska bokmässa som är 29e November – 2a December 2018!

Vi håller just nu på att färdigställa programmet, så inom en snar framtid kan vi presentera det mesta av vad den här grymma helgen kommer att innehålla! (resten blir vad vi gör den till, tillsammans).

Det kommer inte vara något inträdespris till själva mässan, men vi har ganska mycket utgifter (resekostnader för föreläsarna, hyra för lokaler osv) så donationer tas tacksamt emot! Både från er som tänkt komma, eller er som helt enkelt vill stötta arragemanget!

betala valfri summa till “Fristad Umeå” SWISH 123 594 2339 och märk betalningen med “BOKMÄSSA”

Det går även att betala till bankgiro 5310-1804

För er som planerar att komma hit och som dessutom vill hjälpa till, maila oss gärna nu innan så att vi kan samordna! Det gäller även alla som behöver sovplats, så att alla har allt de behöver under helgen. anarchistbookfairumea(a)riseup.net​

Vi ska ta hand om varandra så att vi kan vara farliga tillsammans. <3


We are in the final process of finishing the programme and schedule for this years book fair. Within the near future we will present some of what this sweet weekend is gonna offer! The rest is up to us, on the spot, to create together.

There will be no entrance fee for the bookfair, but we do have some expenses. Therefore we are now fundraising, collecting money to be able to pay for the rent and a lot of travel costs for the people coming here to hold presentations and workshops. We are grateful for donations of any amount!

SWISH # is 123 594 2339 and please write “BOKMÄSSA” in the message field.

You can also pay by bankgiro 5310-1804

For those of you who are panning to come, and also want to be part of helping out, please e-mail us beforehand so that we can organise things easier. If you need somewhere to sleep to be able to come for the bookfair, please e-mail us about that as well! anarchistbookfairumea(a)riseup.net​

Let’s take care of each other so we cn be dangerous together! <3