Help us // Hjälp till!

Volontärer!

*english below

Vi söker volontärer till Umeås Anarkistiska Bokmässa. Vi kommer att laga mat (och hålla i ordning i köket) ställa i ordning inför och/eller städa efter bokmässan, möblera om alla salar och för bokborden, hjälpa till vid programpunkter (ljud, projektor, att programpunkter kan starta i tid) samt stå i baren på festen, osv. Det finns säkert även mer smågrejer som dyker upp, (typ hämta en person vid tågstationen eller något). Vi kommer att ha ett öppet möte varje morgon vid frukost för att se över vad som behöver fixas under  dagen. Du bestämmer själv hur mycket och vad du vill göra (finns inget krav på antal timmar eller så).

Hör av dig om du vill vara med och fixa höstens bästa helg. 🙂 !! uabokmassa(@)riseup.net

Det kommer också att behövas tolkar under helgens programpunkter så att så många som möjligt kan delta. Vilka språk kan du översätta från och till?

ENGLISH::

We are looking for volounteers for the Anarchist Bookfair weekend in Umeå. We need people who wanna help out with cooking, organizing+cleaning the space before and after as well as helping out by the different scheduled things. There will be a meeting every morning for those who want to help, to make sure everything will be smooth during the days. Please e-mail us know if you want to join!

There will also be a need for translators to make sure that as many people as possible can take part in the programme. What languages can you translate to and from?
uabokmassa(@)riseup.net